Mûködési szabályzat az Országos Ingatlan oldalon. Eladó ingatlanok, eladó családi házak, kiadó irodák
ingatlan elad ingatlanok elad csaldi hzak hz, hzak, iroda, ingatlanok, telek, zletek kiad iroda irodk inGATLAN ingatlaniroda INGATLAN orszgos elad csaldi hzak s elad telkek orszgos ingatlan elad ingatlanok elad csaldi hzak ingatlan ajnlatok, ingatlanok ajnlatai, ajnlat ingatlanokra ingatlan, ingatlanok, elad ingatlan, elad ingatlanok, elad csaldi hzak orszgos ingatlan, ingatlan orszgosan
     
  Hirdetés feladása | Hirdetési szabályzat | Hirdetés meghosszabbítása | Fõoldali megjelenés
     
orszgos ingatlan adatbank
Orszgos Ingatlan Adatbank Elad ingatlanok Kiad ingatlanok Ingatlan keress Ingatlan ajnlataink Ingatlan irodk Ingatlan irodnk elrhetsge Gyakran ismtelt krdsek az orszgos ingatlan oldalon ingatlan
elad csaldi hz
elad hz
 
Országos Ingatlan adatbank
 
 
Megjelenítési tarifák
Magánszermélyek részére:
  • Egyszeri 800.- Ft + ÁFA (1.016.- Ft) regisztrációs költség ingatlanonként, 1 hetes megjelenés (saját rögzítés, SMS-ben fizetés).
  • Egyszeri 6.294 + ÁFA (8.000.- Ft) regisztrációs költség ingatlanonként, 4 hetes megjelenés + 1 hét fõoldali megjelenés.
  • Egyszeri 12.000.- Ft + ÁFA (15.240.- Ft) regisztrációs költség ingatlanonként fél éves megjelenés + 1 hét fõoldali megjelenés.
Ingatlan irodáknak, vagy több mint 2 ingatlan esetén:
  • Fél éves regisztrációs költség:
    16.000.- Ft + ÁFA (20.320.- Ft)
  • Minden megjelenített ingatlan után 3.000.- Ft + ÁFA (3.810.- Ft.)

Fõoldali megjelenés 1 hétre:
  • Egyszeri 800.- Ft + ÁFA (1.016.- Ft) ingatlanonként, már regisztrált élõ hirdetés esetén.
Az ingatlanok addig maradnak az oldalon, míg el nem keltek, de maximum a hirdetés lejáratáig.
Megjegyzés:
  • egy ingatlanhoz 9 db kép tartozhat, amibõl legalább 1 db fekvõ kell legyen.
 

Mûködési szabályzat
az ORSZÁGOS INGATLAN adatbanki szolgáltatás igénybevételéhez

A szolgáltatás lényege:
Az ingatlanközvetítéssel foglalkozó vállalkozások ill. magánszemélyek kínálatának és elérhetõségének gyors, reklámoktól mentes megtalálása oly módon, hogy a közvetítõ weblapcímének ismerete nélkül is azok elérhetõek legyenek az oldalunkon szereplõ link segítségével is. Az oldalunkon ezen felül lehetõség van ingatlanok képes hirdetésére oly módon, hogy a potenciális érdeklõdõ teljes információt az aktuális ingatlanhoz tartozó közvetítõn keresztül kaphat csak.

Az "www.orszagosingatlan.hu " weblapon bárki hirdethet ezen feltételek alapján díjazás ellenében.
Az adatbázisunkban szereplõ ingatlanközvetítõk ingatlanjai szintén elhelyezhetõk az oldalon kedvezményes tarifa ellenében és egyszeri díj alapján.

Az ingatlanok addig maradnak oldalunkon amíg el nem keltek (ennek tényérõl az aktuális ingatlanközvetítõ értesíti az oldal üzemeltetõjét, magánszemély esetén a tulajdonos vagy annak megbízottja), de maximum a hirdetés lejáratáig (1 hétig, 4 hétig vagy fél évig). Természetesen ez az idõtartam kérésre díjazás ellenében meghoszzabbítható.

A közvetítõ irodával történõ szerzõdéskötés esetén a szerzõdés a szerzõdéshez tartozó díjbekérõvel együtt érvényes. A szerzõdéskötés dátuma a díjbekérõ pénzügyi teljesítésnek dátuma, mely egyben a szerzõdés hatálybelépésének idõpontja. A szerzõdés határozott idõtartamra szól, mely megegyezik a díjbekérõ pénzügyi teljesítését követõen a szolgáltató által kibocsátott számlán szereplõ idõtartammal. (Abban az esetben, ha megrendelõ a díjbekérõn szereplõ összeget egyenlíti ki, akkor ez az idõszak a díjbekérõn szereplõ idõszakkal is megegyezik.)
A szerzõdés két fél között jön létre, egyrészt az Országos Adatbank Kft. (szolgálató) és a díjbekérõn szereplõ ügyfél (megrendelõ) között.

A megrendelõ felelõsséget vállal azért, hogy a közölt adatok hitelesek, azok mások jogait nem sértik. A szolgáltató nem vállal felelõsséget az adatbankban megjelenõ és a megrendelõ által visszaigazolt adatatok tartalmáért és ennek jogkövetkezményeiért.
Az adatokat felhasználók (vevõk) és a megrendelõ között létrejövõ jogviszonynak a szolgáltató nem alanya.


 
Utolsó módosítás dátuma: 2024-07-19
Minden jog fenntartva