Hirdetési szabályzat az Országos Ingatlan oldalon. Eladó ingatlanok, eladó családi házak, kiadó irodák
ingatlan elad ingatlanok elad csaldi hzak hz, hzak, iroda, ingatlanok, telek, zletek kiad iroda irodk inGATLAN ingatlaniroda INGATLAN orszgos elad csaldi hzak s elad telkek orszgos ingatlan elad ingatlanok elad csaldi hzak ingatlan ajnlatok, ingatlanok ajnlatai, ajnlat ingatlanokra ingatlan, ingatlanok, elad ingatlan, elad ingatlanok, elad csaldi hzak orszgos ingatlan, ingatlan orszgosan
     
  Hirdetés feladása | Hirdetési szabályzat | Hirdetés meghosszabbítása | Fõoldali megjelenés
     
orszgos ingatlan adatbank
Orszgos Ingatlan Adatbank Elad ingatlanok Kiad ingatlanok Ingatlan keress Ingatlan ajnlataink Ingatlan irodk Ingatlan irodnk elrhetsge Gyakran ismtelt krdsek az orszgos ingatlan oldalon ingatlan
elad csaldi hz
elad hz
 
Hirdetési, felhasználási szabályzat
 
 
Aki az orszagosingatlan.hu oldalaira apróhirdetést, reklámot vagy egyéb anyagot helyez, illetve helyeztet fel, egyben elfogadja jelen Hirdetési Szabályzatot.

Felhasználási feltételek

Amennyiben Ön belép az orszagosingatlan.hu (továbbiakban oldal) oldalaira, vagy az oldal tartalmát bármilyen módon olvassa - akkor is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak, vagy nem rendelkezik előfizetéssel - Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Az Országos Adatbank Kft-vel kötött egyéb szerződés hiányában az orszagosingatlan.hu-n elérhető összes szabályozás az eredeti formájában, automatikusan érvényes. Amennyiben Ön nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult az oldal tartalmának megtekintésére.

Az orszagosingatlan.hu és az azt működtető Országos Adatbank Kft. fenntart magának minden jogot az oldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos az orszagosingatlan.hu vagy annak bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése az Országos Adatbank Kft. írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az orszagosingatlan.hu-ra való hivatkozással lehet. Különösen tilos az ingatlanhirdetési adatbázis bármekkora részét vagy egészét automatizált vagy egyéb módon letölteni, tárolni és felhasználni- az orszagosingatlan.hu-n kifejezetten engedélyezett eseteket kivéve. Az orszagosingatlan.hu és az Országos Adatbank Kft. minden polgári- és büntetőjogi lépést megtesz az ilyen eljárások megszüntetése és orvoslása érdekében.

Apróhirdetések elhelyezése

A hirdetéseket kétféle módon lehet az oldalon elhelyezni.
1. Az Országos Adatbank Kft. munkatársainak, vagy a hirdető kezdeményezésére telefonon keresztül.
2. Internetes felületen keresztül, személyes adatainak megadásával.

A Internetes felületen feladott hirdetések nem kerülnek automatikusan a rendszerbe. A feladott hirdetés alapján a megadott telefonszámon felhívjuk Önt, és egyeztetjük a megjelenés részleteit. Ugyanazt a hirdetés kétszer nem lehet megadni.

A megjelenő hirdetések 180 napon keresztül maradnak a rendszerben.
A hirdetés ügyfél részéről kért esetleges törlése vagy módosítása nem érinti a teljes díj megfizetésének kötelezettségét.

Felelősség kizárása

Az orszagosingatlan.hu oldalain elhelyezett apróhirdetések, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját vagy megrendelőjét terheli a felelősség. Az orszagosingatlan.hu üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért és hátrányokért, amelyek az orszagosingatlan.hu oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is. Továbbá az orszagosingatlan.hu üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó károkért, illetve bármely más fél zavaró megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.

Egyéb rendelkezések

Az orszagosingatlan.hu üzemeltetői fenntartják maguknak a változtatás jogát mind az általuk üzemeltetett weboldalak, mind pedig az azokon szereplő apróhirdetések, reklámok és egyéb anyagok tekintetében.
Fenntartják továbbá a hirdetések, reklámok és egyéb, az orszagosingatlan.hu oldalain elhelyezett tartalmak törlésének jogát az alábbi esetekben:

megtévesztő információt tartalmazó hirdetés;
nem ingatlant hirdető apróhirdetés;
jogsértést megvalósító hirdetés;
a netikett szabályaival vagy jó erkölcsbe ütköző hirdetés;
duplikált hirdetés (egyazon ingatlannak azonos kategórián belüli, ugyanazon hirdető által történő többszöri feladása)
egynél több, egy épülethez/épületcsoporthoz tartozó új építésű lakás egyesével, projekten kívül, ugyanazon hirdető által történő feladása.

Egy adott e-mail cím vagy telefonszám csak egy hirdető adatai között szerepelhet. Egy szerződött partner összes munkatársa egyetlen hirdetőnek felel meg. A hirdetések szöveges részében (a megjegyzésben) csak a hirdetett ingatlannal kapcsolatos információk szerepelhetnek. Telefonszám, e-mail cím, link (ez utóbbi külön szolgáltatás igénybevétele nélkül) nem kerülhet bele ebbe a szövegbe. Az orszagosingatlan.hu fenntartja a jogot az ilyen tartalmak törlésére.

Fenntartja az orszagosingatlan.hu az oldalain elhelyezett tartalmak törlésének jogát abban az esetben is, ha a tartalom technikai problémát okoz a szerveren, nem megfelelő formátumú, vagy nyilvánvalóan a hirdetési díj kikerülésére, kijátszására alkalmas. Ilyen esetekben az orszagosingatlan.hu az egyébként szokásos hirdetési díjat számlázza ki a tartalmak elhelyezőinek, és a díjat a tartalom törlését vagy módosítását követően is teljes összegben kötelező megfizetni.

Duplikációs szabálysértések kezelése

A duplikációk az orszagosingatlan.hu oldal kezelhetőségét, az ingatlankínálat átláthatóságát rontják. Ezért az oldal üzemeltetői fenntartja a jogot, hogy a gyakran duplikáláson ért szabálysértőkkel a duplikált hirdetés törlésén felül a további hirdetés feladását megakadályozza.

Budapest, 2019. szeptember 1.

 

 
Utolsó módosítás dátuma: 2024-07-19
Minden jog fenntartva